kiegyensúlyozott élet 10 pontban

A siker benned is ott van!

Hidd csak el!

Szösszenet a tartalomból

Tudatos gondolkodás

Azt tudtad, hogy 7 éves korunktól a tudattalan elme határozza meg tetteinket? Együtt megtanulhatjuk hogyan álljunk át a tudatos gondolkodásra és cselekvésre.

negatívumok kiiktatása

A rossz környezet pusztító hatással lehet egyéni fejlődésünkre és ebbe egyaránt beletartoznak rosszul megválasztott barátaink, sőt, még sokszor rokonaink is visszahúzhatnak a valódi sikertől. Egyszer s mindenkorra kiszűrjük a nem odaillő embereket!

A szeretet használata

Tudod hány fajtája létezik a szeretetnek? Tudod hogyan kell szeretni? Ha kicsit is elbizonytalanodtál engedd meg, hogy ebben a könyvben segítsek neked.

önismeret alapok

Te mennyi időt töltesz azzal, hogy mások véleménye alapján cselekedj? És mennyit azzal, hogy saját magaddal elégedett légy? Szánjunk hát időt kizárólag rád!

idő -és pénzmanagement

Nincs elég időd? Pénzed sincs? Kizárt! Legtöbben rettenetes időgazdálkodással és pénzügyi intelligenciával rendelkezünk, bár ez nem a mi hibánk. Tenni viszont sosem késő ez ellen, csak egy kis segítség kell. Ez az ebook erre is válaszokat ad!

céltervező

Leírtad már a céljaidat valahova? Fel is olvastad ezeket már akár egyszer is? Megvalósítottad már az első pontot? Nincs mese, ez az ebook neked is kell!

Na de ki is az a flow kalauz?

Benkovits Márk vagyok, a tudatos és
pozitív gondolkodás területével foglalkozom.

A flow egyfajta megfoghatatlan fogalom, ugyanakkor legbelül minden ember arra vágyik, hogy ez az érzés folyamatosan átjárja, annak pozitív mivolta magával ragadhassa. 

Célom, hogy gondolataimmal, tippjeimmel széles körökben megismertethessem az emberekkel a tudatos gondolkodás hatalmát, a pozitív mentalitás meghatározó szerepét és legfőképp, hogy minél több embert elérhessen a flow minden akadályt elsöprő ereje.

Olyan értéket kívánok továbbadni, amely a hétköznapi élet minden területén hasznosítható és elengedhetetlen.

Akik már elolvasták

"Ez a rövid kis könyv rávilágított számos olyan dologra, amit ha talán tud is az ember, sosem szembesíti vele önmagát. Elkezdtem alkalmazni ezeket a tippeket és azóta észrevettem magamon, hogy sokkal pozitívabban állok dolgokhoz és sokkal pozitívabb események is vesznek körül. Rövid, tömör, de annál hasznosabb gondolatok."
Fityik Elizabet
"Személyi edzőként először meg kellett barátkoznom önmagammal és tudnom kellett mik is a céljaim, hiszen csak így tudok hiteles munkát végezni és csak így adhatom át tudásom legjavát ügyfeleimnek. Egy apró változtatás a negatív és céltalan gondolkodásban csodákra képes, de ehhez Te is kellesz! Ez a könyv remek segítség az elinduláshoz."
Gerő Dávid

Mennyibe is kerül mindez?

A meghitt élet 10 parancsolata, amely tartalmazza azokat az információkat, amelyeknek birtokában mind a hétköznapi életben, mind pedig a munkahelyünkön kiegyensúlyozottabb és eredményesebb életet élhetünk, most korlátozott ideig elérhető formában:

Add meg magadnak a lehetőséget és szerezd meg még ma!

flow kalauz

A siker benned is ott van!

Copyright © 2020 Flow Kalauz by Benkovits Márk. Minden jog fenntartva.

++++

Az oldalon elérhető tartalom elolvasása önmagában nem garantál eredményt, kizárólag a gondolatok betartása és azok folyamatos alkalmazása mellett érhető el személyes fejlődés. A gyakorlás és önképzés elengedhetetlen a sikeresség érdekében.

++++

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek.

Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.

Csak egy pillanat...

Azt tudtad, hogy

a sütik folyamatosan azon dolgoznak, hogy neked sokkal jobb felhasználói élményt biztosítsanak, amikor meglátogatod ezt az oldalt? Egyetértésed előre is köszönöm. További információt az Adatkezelési Tájékoztató -ban találsz.